Over ons

Wie is Johan Senneker?

linkedin-logo

Facilitair adviseur, woonachtig in Winkel, gemeente Hollands Kroon. Na jaren te hebben gewerkt als projectleider en facilitair manager bij lokale overheden, waarbij ik onder meer verantwoordelijk was voor inkoop- en aanbestedingstrajecten, brandbeveiliging, contractmanagement en huisvestingszaken, ben ik in 2014 voor mijzelf begonnen. Mijn jarenlange ervaring in het facilitaire werkveld heeft mij tot deze stap doen besluiten.

Organisaties gaan steeds meer inzien dat facilities (services, middelen en gebouwen) invloed hebben op de effectiviteit, de flexibiliteit, de creativiteit en daarmee de kosten van de organisatie. Facilities zijn duur, vandaar dat er veranderingen plaatsvinden binnen organisaties. Op het gebied van kostenbeheersing zijn nog steeds besparingen mogelijk in de profit en non-profit sector. Hierbij is snel schakelen, beslissingen nemen, een open commerciële blik en een proactieve houding een absolute must.

Johan Senneker ©pimvandermaden


 

Wie is Derk Schilstra?

linkedin-logo

In de wereld van Veiligheid, Arbo en Certificeringen is Derk C. Schilstra een bekende. Als werknemer al actief sinds 1994 met RI&E’s , Arbobeleid en omgang met handhavingsinstanties.

Als ondernemer al 20 jaar actief als adviseur en opleider voor profit- en non-profitorganisaties. Al die jaren heel actief en betrokken in GWW, onder- en bovengrondse Infrastructuur, energievoorziening en, overheids- en semi-overheidsorganisaties en de (verticaal) transportsector. Innovaties op het vakgebied veiligheid; kwaliteit, effectiviteit, snelheid zijn aandachtsgebieden, zeker als de eindgebruiker ook nog minder uit hoeft te geven.

Brandveiligheid is niet iets om op te besparen maar een kritische financiële kijk op de zaak helpt klanten verder inhoud aan veiligheidsbeleid te geven. Meer duurzaamheid tegen lagere kosten!

Derk Schilstra ©pimvandermaden