Keuring en Onderhoud

Wettelijk verplicht: De keuring van blusmiddelen

Als blusmiddelen voldoen aan het “Rijkstypekeur” mogen de blussers verkocht worden op de Nederlandse markt. Al tientallen jaren is het wettelijk verplicht deze blusmiddelen regelmatig te laten keuren. Een REOB erkend keuringsbedrijf dient de keuringen uit te voeren.

Uiteraard biedt FOCUS INTEGRAAL deze keuringen!

BESPARINGEN: gemiddeld 25% op keuringskosten, 70% op onderhoudskosten!

Wat is de charme van de keuringen die via FOCUS INTEGRAAL BIEDT u biedt? De tarieven van de keuringen op onze onderhoudsvrije Kevlar Aramide brandblussers liggen gemiddeld 25% lager dan op de ouderwetse stalen blustoestellen! Daarnaast kunt u met deze blussers gemiddeld 70% besparen op de onderhoudskosten met deze onderhoudsvrije Kevlar Aramide brandblussers!

We nemen in één moeite ook de keuringen  van al uw brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichtingen en vluchtwegsignaleringen.

Worden blusmiddelen niet gekeurd, dan kan dit tijdens controle van brandweer en/of verzekeraars leiden tot grote problemen met mogelijke flinke financiële consequenties. Ook hier borgen we ons aandeel in de continuïteit van uw bedrijf.

Keuring en onderhoud door Focus Integraal

Wanneer u ervoor kiest de controle van uw blusmiddelen uit te besteden aan de specialisten van Focus Integraal kunt u profiteren van transparantie in de kosten en een scherper tarief.

“Onze duurzame Kevlar Aramide blussers zijn behalve duurzamer en sterker ook veel voordeliger om te keuren, doordat ze onder meer zijn voorzien van een dubbele manometer. De keuringskosten zijn gemiddeld 25% lager”

Brandveiligheid: Risicobeheersing

Wet- en regelgeving als leidraad voor brandveiligheid of uitgaan van de werkelijke brandveiligheidsrisico’s? Focus Integraal heeft specialisme op het gebied van risicomanagement.

eigen-controle-manometers

©pimvandermaden-keuring-onderhoud

Software voor risico en compliance

Focus Integraal werkt met een generiek toepasbare softwareoplossing voor ondersteuning en bevordering van risicomanagement en compliance: de ideale tool om eenduidig en overzichtelijk een digitale opname uit te voeren en te beheren. Transparantie en uniformiteit zijn hierbij belangrijk. Deze webapplicatie is op vrijwel elke tablet of desktop te gebruiken, zowel offline als online. Het is prima te combineren met zorgsystemen als: HACCP, VCA * en VCA **, BRC, diverse ISO systemen, Euro CAP en Global-CAP. 

De backoffice van het systeem bevat veel functies die de kwaliteit en efficiëntie van monitoring aanzienlijk verhogen. Het maakt inzicht op ieder moment en “handhaven op afstand” mogelijk! 

Meer weten?