Brandveiligheid

Brandveiligheid integraal bekeken

Op het gebied van brandveiligheid is er in Nederland vrij strikte wet- en regelgeving.

Er zijn Nen-normen opgesteld voor het detecteren en blussen van een beginnende brand en het ontruimen van een pand. Daarin is beschreven aan welke voorwaarden een bedrijf moet voldoen en hoe dat geborgd kan worden.

We zien regelmatig dat bedrijven de focus leggen op één van de onderdelen van de brandveiligheid, wij werken vanuit een integrale gedachte. Facilitair, duurzaamheid en veiligheid gaan nu wel samen!

Innovatie in brandveiligheid

Binnen de strikte normering staat de ontwikkeling op het gebied van brandveiligheid niet stil. Nieuwe technieken zorgen ervoor dat er snellere, betere en betrouwbaardere systemen komen om te detecteren, signaleren en blussen. Wij vertellen u er graag over.

Weten waar u aan toe bent

Dit heeft ook gevolgen voor de dienstverlening. Daarom bieden wij maatwerk bij een integrale aanpak brandveiligheid. Onderhoudskosten kunnen we voorspellen op afstand door op basis van gegevens te voorspellen wanneer het juiste moment is om onderdelen te vervangen. Wij houden van een transparante aanpak met voorspelbare kosten.

Gratis overstapservice

Wij bieden onze klanten een gratis overstapservice aan. Als u wilt overstappen naar Focus Integraal dan zeggen wij uw huidige partij kosteloos op.

Maak kennis met ons

Vrijblijvend een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op.